Pascal
Mwah ik ben geen fan van deze balm... gekocht vanwege de enthousiaste reacties in de beoordelingen maar nee het doet niet veel voor mijn baard. Voelt klef aan en geeft te weinig hold en na gebruik sprieten de baardharen alle kanten op. Ook qua ingrediënten zit er weinig natuurlijks in. Hou het in het vervolg weer op Dutchbeard en Bossman
24 Jan 2021
Je beoordeling toevoegen
-12%

Uppercut Deluxe 
Baard Balsem

€16,95
€14,95
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad

De op water-basis Beard Balm van Uppercut Deluxe is een ander soort product dan wat je van een Beard Balm gewend bent. De Balm is op waterbasis en is meer een verzorging voor de baard.

Normale Balms voor je baard zijn vaak op basis van essentiële oliën en vrij vet en hard. Dit product niet, de crème-achtig substantie is gemakkelijk in je baard aan te brengen en te verdelen. De Balm trekt snel in de haren en de huid en laat geen vettig gevoel achter. Verzorgt de haren en de huid, hydrateert deze en geeft je baard een lichte hold zodat de haren goed op hun plek blijven.

Breng de Balm aan op een droge baard. Neem een kleine hoeveelheid op de vingertoppen en strijk deze met lange halen in de baard en masseer de balm op de huid.

Kenmerken

  • Water-basis

  • Hydraterend effect

  • Light hold

4 sterren uit 6 reviews
Uw review toevoegen