Je beoordeling toevoegen

Uppercut Deluxe 
Duo Gift Set - Matte Pomade & Salt Spray

€31,95
Morgen in huis
5 op voorraad

Perfectioneer je stijl met deze Matte Pomade & Salt Spray Duo set van Uppercut Deluxe. De sea salt spray is een perfecte pre styler voor de matte pomade die je haar uitzonderlijk goed in model houdt.

De Salt Spray is een gewichtloos, vloeibaar product dat lichte controle geeft voor een ontspannen, gestructureerde hold met behoud van een natuurlijke afwerking. Gebruik het afzonderlijk in droog haar om een casual finish te creëren, of breng het aan op vochtig haar als een pre-styling primer voor extra volume en extra controle bij het föhnen. 

De Matte Pomade is een echte alleskunner, geformuleerd om een medium hold te geven met een natuurlijke matte finish. Matte Pomade presteert uitzonderlijk goed in een reeks haarlengtes en -types en kan worden gebruikt om een breed scala aan stijlen te creëren, zowel klassiek als modern. Laat je niet misleiden door het romige uiterlijk, Matte Pomade pakt echt een stoot uit als het eenmaal op je haar is aangebracht en geeft grip en houvast om te helpen bij het bereiken van een geweldige look die lang meegaat. 

De set bevat:

1 x 100 gram Matte Pomade

1 x 150 ml Salt Spray

Salt Spray

  1. Breng aan op handdoekdroog haar voor een natuurlijke en losse look.
  2. gebruik als pre styler: spray in handdoekdroog haar en föhn het haar voor extra volume. Breng nu een haarstylingsproduct aan in het haar om het af te maken.

Matte Pomade

  1. Zorg voor droog of handdoek haar. (afhankelijk van de Hold)
  2. Pak een kleine hoeveelheid Pomade en verdeel deze over de handpalmen.
  3. Rub de Pomade in de handpalmen zodat deze warm wordt en makkelijk aan te brengen is.
  4. Werk de Pomade in door op de aanzet te beginnen en door te gaan tot in de punt.

 

Kenmerken

  • Geeft je kapsel een mooie matte afwerking

  • Houdt je haar de hele dag in model

  • Leuk cadeau

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen