Je beoordeling toevoegen
-28%

Uppercut Deluxe 
Mini Water Based Styling Collection

€27,80
€19,95
Vrijdag in huis
Nog 3 op voorraad

Deze mini water-based styling collection van Uppercut Deluxe bevat 4 kleine versies van de oorspronkelijke Uppercut Deluxe styling producten en is perfect voor op reis of om de producten van Uppercut eens een keertje te testen. De set bestaat uit de Easy Hold, Deluxe Pomade, Featherweight en Matt Pomade in het travel size formaat van 18 gram.

Easy Hold

De Easy Hold van Uppercut Deluxe is een op water gebaseerde, lichtgewicht Creme die perfect is voor een natuurlijk vallende haarstijl met een natuurlijke glans. De crème is gemakkelijk in het haar aan te brengen en te verdelen. De crème geeft textuur en volume aan het haar en brengt eigenlijk elk kapsel in model, van kort tot lang haar.

Deluxe Pomade

Deze Pomade van Uppercut Deluxe is een makkelijk aan te brengen pomade met een Medium Hold en een Medium Shine. De Pomade is gemakkelijk aan te brengen en te verdelen in je haar, laat zich goed kammen, maar ook strak met de vingers of grove kammen te verdelen.  Ondanks dat de pomade op water-basis is droogt deze niet in, dus die glans en hold blijven ook de hele dag zichtbaar. Met zijn Medium Shine en Hold is deze pomade zeer geschikt voor een Pompadour, Mohawk, Slick back of Quiff. De Pomade is gemaakt op water-basis waardoor hij gemakkelijk uit is te wassen.

Featherweight

De Featherweight pomade van Uppercut Deluxe is, de naam zegt alles, een zeer lichte pomade met een natuurlijke look. De Pomade is gemaakt op water-basis waardoor deze gemakkelijk met water uit je haar is te wassen en de pomade geeft je kapsel een natuurlijke matte finish. Ideaal voor een look die regelmatig gerestyled mag worden.

Matt Pomade

Deze Matt Pomade van Uppercut Deluxe is een combinatie tussen de Deluxe Pomade en de Matt Paste van Uppercut Deluxe. Deze combinatie zorgt voor een strakke look met een prachtige, matte finish. De Matt Pomade geeft je kapsel een Medium Hold en is daarmee zeer geschikt voor verschillende soorten kapsels en modellen. Ook is de pomade gemaakt op water-basis en dus gemakkelijk uit het haar te wassen.

  1. Zorg voor droog of handdoek haar. (afhankelijk van de Hold)
  2. Pak een kleine hoeveelheid Pomade en verdeel deze over de handpalmen.
  3. Rub de Pomade in de handpalmen zodat deze warm wordt en makkelijk aan te brengen is.
  4. Werk de Pomade in door op de aanzet te beginnen en door te gaan tot in de punt.

Kenmerken

  • Perfect voor op reis

  • Ideaal om de producten van Uppercut Deluxe een keertje te testen

  • Leuk cadeau

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen