Je beoordeling toevoegen

Uppercut Deluxe 
Shampoo & Conditioner

€29,90
Tijdelijk uitverkocht

Deze set van Uppercut Deluxe bestaat uit een Shampoo voor het verwijderen van stylingsproducten en het verzorgen van het haar, en een Conditioner die het haar een goede verzorging geeft en je haren in de optimale conditie houden.

Shampoo

Het product wat je nodig hebt voor een fatsoenlijke wasbeurt voor je haar, de Uppercut Deluxe Shampoo. De shampoo reinigt je haar op een milde wijze en zorgt ervoor dat de styling producten netjes worden verwijdert, zodat je elke dag weer met een frisse coupe kunt beginnen. Voedende ingrediënten in deze shampoo zorgen ervoor dat je hoofdhuid en haar gehydrateerd worden en voorkomen roos. Met een verfrissende geur van Pepermunt.

Conditioner

Een essentieel product voor een goede verzorging van je haren. De Conditioner van Uppercut Deluxe zorgt ervoor dat je haren in een optimale conditie blijven en verkeren. Voedt de haren en hydrateert de hoofdhuid, droog en stug haar is hiermee verleden tijd. Je zult vernemen dat je haar makkelijker te stylen is bij gebruik van deze Conditioner. Met een verfrissende geur van Pepermunt.

Shampoo

  1. Breng een gewenste hoeveelheid shampoo aan op nat haar.
  2. Masseer dit voorzichtig in het haar en de hoofdhuid.
  3. Laat dit even intrekken en spoel vervolgens goed na met voldoende water.

Conditioner

  1. Gebruik onder de douche
  2. Zorg ervoor dat je haar gewassen is
  3. Een kleine hoeveelheid nemen en in je haar masseren.
  4. Eventjes in laten trekken en uitspoelen met voldoende water.

Kenmerken

  • Verwijdert makkelijk je styling

  • Hydrateert de haren en huid

  • Dagelijks te gebruiken

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen