Je beoordeling toevoegen
-15%

Uppercut Deluxe 
Vent Brush

€12,95
€10,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

Style, droog en creëer een natuurlijke flow in je haar met deze Vent Brush van Uppercut Deluxe. Speciaal ontworpen om te gebruiken tijdens het föhnen van je haar. 

De ventelatieopeningen in de borstel zijn strategisch geplaatst voor de maximale luchtstroom in je haar, terwijl de semi-flexibele haren je de maximale controle geven tijdens het stylen. De borstelharen hebben een ronde kop om te voorkomen dat de borstel haar mee trekt tijdens het borstelen.

Geschikt voor middellange tot lange haarstijlen. 

Borstel je haar altijd van boven naar beneden. Wanneer je namelijk van beneden naar boven borstelt ontstaan er klitten, trek je je haren los en beschadig je je haar.

Probeer daarnaast het liefst iedere keer na gebruik alle haren uit de borstel te verwijderen. Deze haren kun je er met je handen uit trekken, maar er komt een moment dat jouw borstel vol met haren zit die je er maar moeilijk uit krijgt. Heel irritant. Door een tool als de The 'Claw' Baard Borstel Cleaner te gebruiken haal je deze haren er wel makkelijk uit. Je kunt deze Brush cleaner gebruiken voor borstels met varkenshaar en nylon pennen.

Kenmerken

  • Styled, droogt en creëert een natuurlijke flow

  • Te gebruiken met een föhn

  • Strategisch geplaatste ventilatieopeningen voor maximale luchtstroom

  • Geeft de maxime controle tijdens het stylen

  • Geschikt voor middellange tot lange haarstijlen

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen