Marco van der Drift
Echt mijn mesje, en heb er genoeg geprobeerd, scherp maar niet te scherp. en dat blijven ze lang. Bovendien nooit een misbaksel aangetroffen. Altijd hetzelfde mesje.
09 Aug 2020
Erik R.
Prima mesjes die goed passend zijn voor mijn gevoelige huid. Bij deze mesjes krijg ik geen geirriteerde huid, ook niet als ik een stap agressievere instelling neem. Jammer is de verpakking: plastic doosje. Het minder gebruik van plastic tov de vaste cartrdiges was een argument om naar double edge over te stappen. Ik heb ze gemaild en keurig antwoord gekregen. Verpakking was nodig om er zeker van te zijn dat de mesjes tijdens transport heel blijven. Vraag ik me toch af hoe het anderen lukt om de mesjes wel heel aan te laten komen. Ik denk niet dat het nodig is dus. Mijn andere optie was Astra, maar ik heb minder vertrouwen in de milieuvriendelijkheid van een fabriek in Rusland dan in Duitsland. Dus is het toch Wilkinson geworden. Zit ook dichterbij dus minder transportafstand.
14 Jun 2020
Uw review toevoegen

Wilkinson 
Sword Double Edge Blades (100 st)

€19,95
Dinsdag in huis
10+ op voorraad
Kies een optie
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

De Wilkinson Sword Double Edge Blades in een pack van 5 mesjes, de klassieke Double Edge Blades van Wilkinson.

Met een scherpte van 4 uit de 5 en tegen deze mooie prijs, haal je met de Wilkinson Sword DEB een set prachtige mesjes in huis. De mesjes worden per pak van 5 stuks geleverd, deze zitten per stuk verpakt in paraffinepapier.

De Double Edge Blades van Wilkinson worden gemaakt in Solingen, Duitsland. Scherpte behouden ze door de beroemde triple coating van Wilkinson met Chroom, Keramiek en PTFE. Dit om corrosie tegen te gaan, de duurzaamheid te verlengen en de mesje glad te maken voor ene comfortabele scheerbeurt.

Ook verkrijgbaar in een 5 pack >> Bekijk

5 sterren uit 6 reviews
Uw review toevoegen