Erik R.
Prima mesjes die goed passend zijn voor mijn gevoelige huid. Bij deze mesjes krijg ik geen geirriteerde huid, ook niet als ik een stap agressievere instelling neem. Jammer is de verpakking: plastic doosje. Het minder gebruik van plastic tov de vaste cartrdiges was een argument om naar double edge over te stappen. Ik heb ze gemaild en keurig antwoord gekregen. Verpakking was nodig om er zeker van te zijn dat de mesjes tijdens transport heel blijven. Vraag ik me toch af hoe het anderen lukt om de mesjes wel heel aan te laten komen. Ik denk niet dat het nodig is dus. Mijn andere optie was Astra, maar ik heb minder vertrouwen in de milieuvriendelijkheid van een fabriek in Rusland dan in Duitsland. Dus is het toch Wilkinson geworden. Zit ook dichterbij dus minder transportafstand.
14 Jun 2020
Arun d.
Dit zijn mijn favoriete mesjes! Ze zijn erg comfortabel maar toch zeer scherp. Ik gebruik ze om mijn hoofd te scheren en mijn baard bij te werken. Vooral mijn nek is erg gevoelig en waar ik bij andere mesjes last heb van irritatie of zelfs bloed, is het bij de Wilkinson's lekker glad na 3 passes zonder roodheid of bloed. Ze zijn geweldig. De mesjes i.c.m. mijn Edwin Jagger DE 89 en de Taylor of Old Bond Street Scheercreme Royal Forest zijn echt een top combinatie.
02 Jun 2020
Willeon S.
Een scheerbeurt bestaat bij mij altijd uit twee etappes (en wat nawerk). De eerste keer scheer ik met de haargroei mee en daarvoor gebruik ik een mesje van Feather (in een Mühle R89). Omdat deze mesjes voor mij voor een tweede passage te agressief zijn, gebruik ik hierna een mesje van Wilkinson Sword (in een Merkur 34c). Ik scheer hiermee diagonaal. Je voelt echt dat dit mesje milder is maar toch ook echt scherp. Het mesje gaat bij mij zeker 6 scheerbeurten mee. Mijn combi is misschien enigszins ongewoon maar voor mij werkt hij super. Probeer het eens!
03 May 2020
Je beoordeling toevoegen
-50%

Wilkinson 
Sword Double Edge Blades - 100 stuks

€39,95
€19,95
Morgen in huis
10+ op voorraad
Kies een optie

De Wilkinson Sword Double Edge Blades in een pack van 5 mesjes, de klassieke Double Edge Blades van Wilkinson.

Met een scherpte van 4 uit de 5 en tegen deze mooie prijs, haal je met de Wilkinson Sword DEB een set prachtige mesjes in huis. De mesjes worden per pak van 5 stuks geleverd, deze zitten per stuk verpakt in paraffinepapier.

De Double Edge Blades van Wilkinson worden gemaakt in Solingen, Duitsland. Scherpte behouden ze door de beroemde triple coating van Wilkinson met Chroom, Keramiek en PTFE. Dit om corrosie tegen te gaan, de duurzaamheid te verlengen en de mesje glad te maken voor ene comfortabele scheerbeurt.

Ook verkrijgbaar in een 5 pack >> Bekijk

4 sterren uit 11 reviews
Uw review toevoegen