Je beoordeling toevoegen

ZEW For Men 
Scheer Giftset - Wet Shaving

€114,95
Morgen in huis
4 op voorraad

De Wet Shaving Set van ZEW for Men bevat een volledige scheerroutine waarmee je direct kunt beginnen met natscheren. De set bestaat uit een safety razor, een scheerkwast, een scheerkom, een scheerzeep en zelfs een standaard waarin je alles kunt bewaren.

Inhoud:

 • Safety Razor
 • Scheerkwast
 • Scheerzeep
 • Scheerkom
 • Standaard

De safety razor is gemaakt door Muhle wat bekend staat vanwege zijn hoge kwaliteit. Het mes zal moeiteloos over de huid glijden en zal je een comfortabele scheerbeurt bezorgen. Daarnaast zorgt de speciale vorm van het handvat voor de optimale grip en controle tijdens het scheren.

Ook de kwast is gemaakt door Muhle. De bollende vorm van het handvat zorgt ervoor dat de kwast fijn in de hand ligt en dat deze tijdens het opkloppen en aanbrengen van de zeep niet uit je hand glijdt. Voor de haren heeft ZEW for Men gekozen voor pure badger dassenharen die een rijk schuim zullen produceren.

De scheerzeep is een natuurlijke scheerzeep en is verrijkt met reinigende houtskool. Houtskool staat bekend om zijn ontgiftende, reinigende en antibacteriële eigenschappen, terwijl mangoboter de huid hydrateert en glad maakt. Allantoïne verzacht gezichtshaar, kalmeert irritaties en geneest de opperhuid. 

Daarnaast bevat de set nog een scheerkom waar je de scheerzeep in kunt bewaren en op kunt kloppen en een standaard waarin je handig alle producten kunt bewaren. Daarnaast zorgt het handvat dat al het overtollige water uit je scheermes en -kwast kan druipen wat ervoor zorgt dat deze langer mee gaan.

De handvaten, het bakje en het standaard zijn gemaakt van essenhout wat de set een luxueuze uitstraling geeft.

 1. Maak de haren van de kwast nat met warm water.
 2. Klop het overtollige water uit de kwast.
 3. Schuim de zeep op in de scheerkom en breng aan op je gezicht.
 4. Laat het schuim even inwerken.
 5. Begin met scheren.
 6. Spoel na met warm water en spoel de kwast schoon.
 7. Bewaar de kwast in de kwasthouder om zo lang mogelijk van je kwast te kunnen genieten.

Scheerzeep

Aqua, Glycerine, Natriumstearaat, Sorbitol, Natrium Lauraat, Natrium Laureth Sulfaat, Natriumchloride, Dinatrium Lauryl Sulfosuccinaat, Titanium Dioxide, Stearinezuur, Laurinezuur, Pentasodium Pentetaat, Tetrasodium Etidronaat, Aloë Barbadensis Bladsap poeder, Allantoïne, Mangifera Indifon (Mango) Zaadboter, Hialuronzuur, Carbón, Parfum.

Kenmerken

 • Complete scheerroutine

 • Zorgt voor een comfortabele scheerbeurt

 • Geeft je de optimale controle tijdens het scheren

 • Gemaakt van essenhout

 • Heeft een luxueuze uitstraling

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen