Je beoordeling toevoegen

Zingari Man 
Scheerzeep - The Nomad

€22,95
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad
Deze premium scheerzeep van Zingari Man is gemaakt op basis van talg. Indrukwekkend is de gladheid en het post-shave gevoel van deze schuimende scheerzeep. Jouw scheermes zal met deze zeep als boter over je huid glijden en zorgt voor een onovertroffen gezichtsgevoel na het scheren.
 
De klassieker Bay Rum, een diepe, kruidige en mannelijke geur die door velen wordt aanbeden. Echter, na een tijdje wordt de ervaring van de geur routine en zonder opwinding. Daar probeerden we verandering in te brengen door een vleugje limoen toe te voegen. Zo hebben we laurierrum naar de lichtere kant gebracht met een citrusachtige pop. Het lijkt er dan ook op dat deze geur is opgedragen aan de man die weigert stil te staan: The Nomad. 
 
Geurprofiel: Laurier, Rum, Limoen
 
[SPLIT]

+~Gemaakt op talgzeepbasis

+~Onderscheid zich met een fijn gevoel na het scheren

+~Vernieuwende geur van laurierrum met limoen

Ingrediënten 

Stearic acid, Vegetable Glycerin, Beef tallow, Shea butter, Potassium Hydroxide, Castor oil, Palm oil, Sodium Hydroxide, Fragrance, Jojoba oil, Oat bran oil, Shea butter (and) Glyceral Rosinate (and) Olive oil unsaponifiables, Coconut oil, Daikon Seed extract, Goat milk, Coconut milk, Sodium lactate

Kenmerken

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen