Onze top 5 in Lichaamsverzorging

Onze top 5 in Lichaamsverzorging

In dit artikel hebben wij een top 5 van verschillende soorten lichaamsverzorging producten voor jou opgesteld. We behandelen bestsellers waaronder een deodorant, een bodyscrub, een zeep, een moisturizer en een heren douchegel. Deze gehele top 5 bestaat uit hoogwaardige producten met elk een unieke en 100% natuurlijke samenstelling welke vrij is van schadelijke stoffen zoals SLES, SLES en siliconen.

Salt & Stone Natural Deodorant Lavender & Sage

Deze fijne deodorant van Salt & Stone is 100% natuurlijk en geheel organisch. Het betreft een unisex deodorant, dit betekent dat de deodorant door zowel mannen als vrouwen kan worden gebruikt. Het neutraliseert alle vieze lichamelijke geuren en laat je de hele dag door fris ruiken zonder dat je het weer opnieuw moet aanbrengen. De Lavender & Sage deodorant van het merk Salt & Stone hydrateert en verzacht jouw huid en gaat daarnaast ook nog eens erg lang mee.

Deodorant met natuurlijke ingrediënten
De Lavender & Sage deodorant van het merk Salt & Stone is samengesteld uit 100% natuurlijke hoogwaardige ingrediënten waaronder Arrowroot poeder, kokosolie, zuiveringszout, candelillawas, sheaboter, capryl / caprinezuur triglyceride, Jojoba olie en lavendelolie. Deze deodorant is uiteraard vrij van SLS, SLES, siliconen, minerale oliën, glycolen, TEA, DEA, PEGs en synthetische geur en kleurstoffen.


Arcadian Scruffy Scrub

Arcadian Scruffy Scrub

 


De hoogwaardige lichaamsscrub Scruffy Scrub van Arcadian is dé oplossing voor de droge en ruwe huid. Het koffiedik in deze scrub, het Epsomzout, de bruine suiker en de walnoot schaal poeder waarmee deze scrub is verrijkt, scrubben jouw dode en droge huid binnen no-time weg. De unieke mix van natuurlijke oliën en boters brengen jouw huid vervolgens weer helemaal tot leven en laten je huid weer stralen. Eenmaal ingetrokken voelt de huid ongelofelijk zacht en soepel aan. Met deze scrub ben jij klaar voor de dag. Ook heeft de lichaamsscrub een heerlijke geur die tot stand komt door de combinatie van koffie, vanille, sinaasappel en Cederhout.

Lichaamsscrub met natuurlijke ingrediënten
Deze Scruffy Scrub van het merk Arcadian is op een geheel natuurlijke wijze samengesteld en bestaat enkel uit de beste ingrediënten waaronder Coffea Arabica, kokosolie, magnesiumsulfaat, amandelolie, abrikozenpitolie en vanille. Deze Scruffy Scrub lichaamsscrub is vrij van SLS, SLES, siliconen, minerale oliën, glycolen, TEA, DEA, PEGs en synthetische geur en kleurstoffen.


Musgo Real Soap on a Rope - Black Edition

 

Musgo Real Soap on a Rope - Black Edition


Met deze Black Edition Soap on a Rope zeep van het merk Musgo Real vernieuw jij je verzorgingsritueel! Deze kwalitatief hoogwaardige zeep is geheel handgemaakt en heeft een 100% plantaardige bodem. Deze fijne zeep geeft jouw huid een goede hydratatie, verzorging en een effectieve reiniging wat zorgt voor een heerlijk zachte en stralende huid. Musgo Real heeft ervoor gekozen om de zeep aan een handig touwtje te bevestigen welke je eenvoudig om je pols kunt laten hangen, het zeepje zal dus nooit meer vallen! De zwarte, aan een touw hangende zeep heeft een heerlijke, houtachtige geur welke tot stand komt door topnoten van bergamot, citroen en jeneverbessen, en middennoten van cacao, nootmuskaat en kardemom, die worden ondersteund door de basisnoten van vetiver, patchouli, ceder en tonkaboon. De zeep geeft jouw huid een optimale hydratatie, goede verzorging en een effectieve reiniging.

Zeep met natuurlijke ingrediënten
Uiteraard is ook dit product geheel natuurlijk en plantaardig en is de zeep vrij van schadelijke stoffen zoals SLS, SLES, siliconen, minerale oliën, glycolen, TEA, DEA, PEGs en synthetische geur en kleurstoffen.

The Groomed Man Co Body Moisturizer - Citrus Blast

 

The Groomed Man Co Body Moisturizer - Citrus Blast

 

De moisturizer in onze top 5 verzorgingsproducten is niets minder dan de Body Moisturizer Citrus Blast van het merk The Groomed Man Co. De moisturizer heeft een heerlijke geur en zorgt voor een goede verzorging van jouw huid. De hoofdingrediënten van deze body moisturizer bestaan uit muru muru-boter, geactiveerde houtskool en witte thee extract. Muru muru-boter is een ingrediënt wat jouw droge huid zal verzorgen en wat de huidelasticiteit van jouw huid zal verbeteren. De geactiveerde houtskool in deze moisturizer verwijdert bacteriën en gifstoffen en ontstopt tevens de verstopte poriën. Ook bevat deze fijne body moisturizer witte thee extracten wat jouw huid perfect in balans weet te houden en een ontstekingsremmende werking biedt.

Moisturizer met natuurlijke ingrediënten

Deze moisturizer bestaat uit een grote diversiteit aan natuurlijke ingrediënten zoals Jojoba olie, zaadolie, geactiveerde houtskool, witte thee, Cederhout en mandarijn. Ook deze moisturizer is vrij van stoffen welke jouw lichaam kunnen schaden zoals SLS en SLES stoffen.


Saponificio Varesino Douchegel Scrub - Almond ShellsSaponificio Varesino Douchegel Scrub - Almond Shells


Tot slot deze fijne Almond Shells douchegel op biologische basis van het merk Saponificio Varesino met een heerlijke, lichte geur. De scrub bevat echte stukjes gemicroniseerde amandel schil. Dit reinigt jouw huid, haalt imperfecties en dode huidcellen weg, en zorgt voor een ongekend gladde huid. Ook heeft de douchegel een heerlijke lichte geur van amandelolie en is de flacon erg eenvoudig te gebruiken wanneer je onder de douche staat door de flip-to-open dop. Door deze unieke mix voelt jouw huid na iedere douchebeurt super zacht, verzorgd en verfrist. Geschikt voor dagelijks gebruik bij ieder huidtype. De douchegel scrub is geproduceerd op basis van natuurlijke ingrediënten

Douchegel met natuurlijke ingrediënten
De shower gel bevat geen SLES, SLS en parabenen. Geproduceerd op en met natuurlijke ingrediënten en verpakt in Italië.

Bekijk product